Субота, 04.05.2024, 09:18
Вітаю Вас Гість | RSS

 Сайт Бортківської ЗОШ І-ІІ ступенів Золочівського району Львівської області

Музика для душі
Перекладач
Введіть текст
з на
Переводчик онлайн
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 67
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
free counters
Форма входу

Головна » 2015 » Лютий » 16 » Зустріч з учасниками АТО
13:23
Зустріч з учасниками АТО

Щодня з глибоким хвилюванням чекаємо вістей зі сходу України, де перебувають наші земляки, які не так давно сиділи за партами Бортківської ЗОШ І-ІІ ст., а сьогодні виконують свій громадянський та військовий обов’язок,а це Барановський Василь, Семен Юрій, Хай Борис, Волошин Ярослав , Хамула Василь, Машляк Богдан. Жителі села неодноразово передавали  односельчанам учнівські листи, малюнки, одяг та продукти.

Під час Різдвяних свят випускники і учні нашої школи колядували,щедрували та ходили з вертепом. Зібрані кошти вони вирішили передати хлопцям з АТО , які у лютому прийшли на ротацію,а саме Хай Борис, Волошин Ярослав , Хамула Василь, Машляк Богдан, Семен Юрій.

Довгоочікуваний момент і ось школа знов відкрила свої двері Семену Юрію, Хамулі Василю та іншим нашим випускникам. Учні радо їх зустріли, привітали, заспівали для них пісень, читали вірші та вручили подарунки. Юрій та Василь не все могли розповісти про пережите, але багато несказаного читалося в їхніх очах. Приємною несподіванкою для всіх став подарований  школі бойовий прапор України, з автографами учасників АТО. Учні знову і знову перечитували написи на прапорі "Донбас – це Україна", "Дякуємо за підтримку" , що були залишені хлопцями родом з Борткова, Перегноєва, Скнилова,  Глинян,  Розворян,  Словіти ,  Куровичів та решти  регіонів України.

Директор школи Кутянський Степан Мар'янович щиро подякув воїнам і побажав щасливого повернення у рідний дім і рідну школу. 

Переглядів: 748 | Додав: Igor | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
годинник
Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Погода
Корисні сайти
Каталог
сайтів України Бесплатная раскрутка
-->
Пошук
Методичний портал

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz