Понеділок, 29.04.2024, 01:27
Вітаю Вас Гість | RSS

 Сайт Бортківської ЗОШ І-ІІ ступенів Золочівського району Львівської області

Музика для душі
Перекладач
Введіть текст
з на
Переводчик онлайн
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 67
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
free counters
Форма входу

Головна » 2012 » Вересень » 12 » Свято Першого дзвоника
20:46
Свято Першого дзвоника

...Сонячний,теплий вересневий ранок надовго запам'ятається і учням Бортківської школи. Цей хвилюючий, радісний день всі ми добре памятаємо ще з дитинства. Щороку свято першого дзвоника знаменує початок не лише нового навчального року, а й початок нового етапу в житті наймолодших учнів - першокласників, перед якими відкриваються двері в новий, досі непізнаний ними світ - Країну знань. 
      Під урочисту мелодію , повз барвисті рушники батьки виводять своїх діточок-першокласників на перше шкільне свято. Під мелодію козацького маршу старшокласник Кошіль Іван виніс Державний прапор України.                       Ведучі урочистого заходу Братейко Ростислав та Спільник Людмила офіційно оголосили свято Першого дзвоника відкритим. 
                                               
   Привітав з Днем знань учнів директор школи Попадюк Ігор Федорович, який висловив подяку батькам, спонсорам, колективу школи, які спільними зусиллями підготували школу до нового навчального року. Також привітав першокласників, які вперше стають на довгий, нелегкий, але разом з тим захоплюючий шлях навчання. Побажав наймолодшим школярам легкого старту в цікавій і прекрасній Країні знань, а випускникам - закінчити добре школу з необхідним для подальшого вступу у вищі навчальні заклади багажем знань.
   З вітальним словом виступили: депутат Золочівської районної ради - Спільний Андрій Васильович, перша вчителька випускників - Масленко Марія Петрівна та батьки першокласників Цьвок Любов і Криса Надія. Вони  хлібом і сіллю на  барвистому рушнику благословили першокласників і побажали щоб він був оберегом для них на всі роки шкільного життя і здобули гідні знання. 
   І ось настала найхвилюючіша мить. Право першого дзвоника надали учениці 9 класу Теодоровській Галині та учню першого класу Крисі Михайлу. Під оплески присутніх пролунав довгоочікуваний дзвоник, який сповістив - пора за парти...
Світлий вересень в школу скликає
І чудовий і радісний час...
Школа двері для нас відчиняє
І запрошує в затишний клас!
Переглядів: 1085 | Додав: Olja | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
годинник
Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Погода
Корисні сайти
Каталог
сайтів України Бесплатная раскрутка
-->
Пошук
Методичний портал

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz