П`ятниця, 03.05.2024, 04:30
Вітаю Вас Гість | RSS

 Сайт Бортківської ЗОШ І-ІІ ступенів Золочівського району Львівської області

Музика для душі
Перекладач
Введіть текст
з на
Переводчик онлайн
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 67
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
free counters
Форма входу

Головна » 2017 » Червень » 11 » Незабутня подорож у Карпати
15:43
Незабутня подорож у Карпати

   Карпати – це унікальна і казкова місцевість України. Чисте повітря і лікувальні джерела сприяють оздоровленню організму.

Одним з найвідоміших і найпривабливіших курортних містечок є місто Яремче, яке вважають перлиною Карпат. Саме у цей чудовий край цього року, 7 червня, вирушили учні і вчителі Бортківської ЗОШ. Виїхали зраненька, бо дорога неблизька, ще й дощик накрапав. Але гарний настрій і передчуття неймовірних пригод робили шлях коротшим і цікавішим.

   З наближенням гірського масиву почав змінюватись краєвид та архітектура будівель. Діти зачаровано спостерігали за тим, як гори збільшувались, дорога крутішала, повсюди протікали річки, над якими нависали неймовірної будови скелі. Першою нашою зупинкою стали скелі Довбуша, до яких вела стежка довжиною у 2 кілометри. Йти було важко: мокро і слизько, але це нас не зупинило, бо навкруги був такий краєвид, що захоплювало подих. Хотілося всюди зупинитись, усе роздивитись, усе сфотографувати, тому подорож тривала досить довго. Наступною нашою зупинкою став невеликий підйомник на лижний трамплін, звідки ми могли побачити вершину г. Говерли. Потім ще спускалися на санях, тільки не по снігу, а по штучному покриттю з гори.      

     Дітей важко було звідти забрати, бо ще ніхто так не катався. Та й вчителі собі спробували кілька разів з'їхати у такий спосіб. Далі ми поїхали на водоспад Пробій, який розташований біля сувенірного ринку. Кожен придбав собі якусь пам'ятку, яка б нагадувала про цю подорож. Виїхали з Яремче досить пізно, бо ніхто додому не хотів. Поїздка всім дуже сподобалась, дехто у Карпатах був перший раз, та навіть і той, хто вже там побував, все ж таки хоче сюди повертатися знову і знову, кожен раз відкриваючи для себе щось нове.

 

Мац Н.В.

Переглядів: 658 | Додав: Igor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
годинник
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Погода
Корисні сайти
Каталог
сайтів України Бесплатная раскрутка
-->
Пошук
Методичний портал

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz