Понеділок, 29.04.2024, 16:47
Вітаю Вас Гість | RSS

 Сайт Бортківської ЗОШ І-ІІ ступенів Золочівського району Львівської області

Музика для душі
Перекладач
Введіть текст
з на
Переводчик онлайн
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 67
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
free counters
Форма входу

Головна » 2015 » Листопад » 15 » Aide aux 12 écoles du district de Zolochiv
15:58
Aide aux 12 écoles du district de Zolochiv

Старі добрі та повчальні слова відомого українського письменника,  політичного та громадського діяча Т.Г. Шевченка: "Учітесь, читайте, і чужому навчайтесь, й свого не цурайтесь..." Саме ці слова, крізь призму віків,стали популярнимиі в наші дні,і можливо, дали поштовх до співпраці та підтримки 12-м школам Золочівського району. Мова йде про допомогу французів, один з яких, уродженець Землі української, президент асоціації,ÉtienneJakubowski(Степан Якубовський), GérardCloseetLucien, які у 2013 році створили зв'язок із вчителем французької мови Великовільшанецької ЗОШ І-ІІІ ст.Яворською Н.Л., представництвом Франції у м. Львові (AllianceFrançaise) МартоюЦільник. Наша перша зустріч відбулась у місяці червні на базі Великовільшаницької ЗОШ І-ІІІ ступеня, при якій відбулось урочисте відкриття мовного табору «Логос»,  де обговорювалися умови співпраці. Французькі друзі підготували підручники для вивчення французької мови для кожної із шкіл району, та домовилися про наступну зустріч у кінці року.

У  листопаді відбулась друга наша зустріч з іноземцями,  до якої були залучені діти, які підготували невеличкі сувеніри ручної  роботи, а наші друзі, з міста Mulhouse, підготували цінні подарунки, а саме проектори для шкіл, та персональні комп’ютери для вчителів французької мови. Так Бортківська ЗОШ І-ІІ ступеня може гордо сказати, що готова до вивчення другої іноземної мови, а їх вчитель буде сприяти і допомогати у її вивченні.

Висловлюємо щиру подяку президенту асоціації «Допомога школам Золочівщини» Степану Якубовському, Наталі ЛюбомирівнійЯворській – заступник президента асоціації, ЖераруКлозе, Пану Люсьєну, а також всім хто долучився до асоціації, та посприяв більшому та подальшому вивченню французької мови на теренах Золочівщини. 

Вчитель франузької мови Бекеша Ю.Р

Переглядів: 485 | Додав: Igor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
годинник
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Погода
Корисні сайти
Каталог
сайтів України Бесплатная раскрутка
-->
Пошук
Методичний портал

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz