Четвер, 25.04.2024, 15:57
Вітаю Вас Гість | RSS

 Сайт Бортківської ЗОШ І-ІІ ступенів Золочівського району Львівської області

Музика для душі
Перекладач
Введіть текст
з на
Переводчик онлайн
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 67
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
free counters
Форма входу

Головна » 2017 » Червень » 20 » Мовний табір
16:46
Мовний табір

Добре виражена думка звучить розумно всіма мовами.

Джон Драйден

   На сьогоднішній час знання іноземних мов  - це ключ до успіху у сучасному світі, адже ми стали ще ближче до Європи, нарешті вона  відкрила нам свої кордони.

 Нещодавно вчені Лондонського університету провели дослідження прийшли до висновку, що люди, які вивчають іноземні мови мають більш гнучке та оригінальне мислення.

  Цього року, наша школа вкотре проводила табір для учнів, які цікавляться мовами, що вивчаються в школі (англійська, французька). За час проведення табору вчителі-філологи провели екскурсію селом, та його історичними пам’ятками. Завдяки співпраці з французькими друзями  українського походження Степану та Ларисі Якубовським, та Жерару Клозе школа отримала мультимедійне обладнання. Цьогорічний табір не залишився без сюрпризів, адже учні шкіл, де вивчається французька мова, в тому числі Василина Зозуля та Руслан Гагатко, мали змогу побувати на відкритті французького культурного центру, який був відкритий у ЦДЮТ у м. Золочеві. На відкритті панувала дружня атмосфера, учні декламували вірші мовою оригіналу, співали пісню про літо та урочисто, з червоною стрічкою увійшли у кабінет, який підготували для нас французькі друзі. За час роботи табору, учні мали змогу переглянути мультиплікаційні відео мовою оригіналу, прослухати пісні, а також ознайомитись із великою кількістю наочної літератури. Завершальним етапом роботи табору була спільна поїздка всіх учасників у місто Львів. Під час екскурсії, ми відвідали Замкову гору, прогулялись вуличками древнього міста Лева, та з гарними емоціями і враженнями повернулись додому.

  Велика подяка всіх, хто долучився до організації та проведення мовного табору, а також для здійснення поїздки у Львів.

   

Бекеша Ю.Р.

Переглядів: 1097 | Додав: Igor | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
годинник
Календар
«  Червень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Погода
Корисні сайти
Каталог
сайтів України Бесплатная раскрутка
-->
Пошук
Методичний портал

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz